Klausimėlis

Kuriame LSKKF klube sportuojate ?
 

Dabar lankosi

Mes turime 2 svečius online

Ovidijui antrasis čempiono titulas (2014 Milan)

milan-1-1 Lapkričio 8-9 dienomis Milane (Italija) vykusiame Pasaulio Shindokai-Kan Karate čempionate Lietuvą atstovavo vilnietis Martynas Charlamovas (Savigynos menų centras) ir kaunietis Ovidijus Antanaitis (Tora). Šiame čempionate dėl pasaulio čempiono diržų kovojo tik geriausi Shindokai-Kan Karate meistrai iš įvairių šalių. Vienoje svorio kategorijoje galėjo varžytis tik keturi aukščiausią pasaulio reitingą turintys kovotojai.

Ovidijui Antanaičiui antrus metus iš eilės pavyko ne tik patekti tarp keturių stipriausių Pasaulio kovotojų bet ir iškovoti čempiono diržą. Ovidijus nugalėjes pusfinalio kovoje finale susitiko su labai pajėgiu sportininku iš Prancūzijos. Finalinėje kovoje prireikė visų šešių raundų po kurių tik teisėjų sprendimu Jis buvo pripažintas laimėtoju ir pasipuošė Shindokai-Kan Karate Pasaulio čempiono titulu bei diržu.

Kiek kitaip sekėsi Martynui kuris kovodamas sunkiausioje svorio kategorijoje turėjo pripažinti sportininko iš Tuniso pranašumą.

Čempionatas vyko pagal Shindokai-Kan Karate trikovės taisykles: du raundai kontaktinis karate, du raundai kikboksas ir du raunai karate+imtynės parteryje.

milan-1

milan-2

milan-3