Klausimėlis

Kuriame LSKKF klube sportuojate ?
 

Dabar lankosi

Mes turime 6 svečius online

Prasideda naujas LSKKF veiklos sezonas.

LSKKF Po sėkmingo praeito sezono kurį apvainikavo VURI ir KUMITE čempionatai, bei vaikų, jaunimo ir tarptautinė suaugusiųjų stovyklos-seminarai Lietuvos Shindokai-Kan Karate federacija pradeda naująjį 2011 - 2012 metų sezoną.

Rugsėjo 3 dieną, po nedidelių atostogų, Kaune vėl susirinko Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Prienų ir Jonavos atstovai į pirmąjį šio sezono susirinkimą. Susirinkime LSKKF prezidentas A. Juočiūnas apžvelgė praeitą laikotarpį ir dar kartą pasveikino visus aktyviai prisidedančius prie federacijos veiklos. Nepamiršti liko ir tie kurie dar visai neseniai išlaikė juoduosius diržus. LSKKF sekretorius O. Antanaitis pristatė federacijos finansinę padėtį, bei numatomas išlaidas ir pajamas.

Džiugina tai, kad šiuo metu federacijoje vyrauja draugiška ir darbinga atmosfera ko pasekoje vyksta produktyvus darbas. Visos svarstomos temos buvo gan greitai aptartos ir patvirtintas jų tolesnis įgyvendinimas. Treneriai ir instruktoriai po vasaros atostogų jau pasiilgę sportinės veiklos todėl šio susirinkimo metu buvo apsvarstytas ne tik artimiausių varžybų tvarkaraštis bet ir nutarta netrukus visiems vėl susirinkti į seminarą.

Artimiausių varžybų ir seminarų tvarkaraštį jau rasite skiltyje veiklos kalendorius.