Klausimėlis

Kuriame LSKKF klube sportuojate ?
 

Dabar lankosi

Mes turime 2 svečius online

Lietuvos VURI čempionatas 2012

VURI-2012-cemp

.

2012-05-12 Prienuose įvyko Vaikų Universalių Rato Imtynių (VURI) Lietuvos čempionatas. Čempionate dalyvavo sporto klubai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus ir Prienų. Lietuvos VURI 2012 čempionais tapo:

Jonas Čiplys, Gvidas Stakė, Ignas Balčius, Rokas Klioštoraitis iš klubo „RKMC“, Jurgis Janušaitis, Vilius Sasnauskas iš klubo „Dojo“, Martynas Budrevičius, Gustas Dimša, Dovydas Dimša iš klubo „Tora“, Dovydas Juodsnukis, Rokas Valinčius iš klubo „Spektras" ir Kazimieras Zavjalovas iš klubo „Jukado“.

Klubų įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Kauno klubas "Tora", antroji vieta atiteko Rytų kovos menų centrui iš Klaipėdos o trečioji Klubui "Dojo" iš Vilniaus.

VURI čempionato vicečempionais tapo: Erikas Astrauskas, Gytis Bubelis, Ainis Zablackas, Oskaras Astrauskas iš klubo „2vilkai“, Deividas Visackas, Simas Pakerys, Rytis Gelažis, Justas Šiburkis iš klubo  „Tora“, Marius Karlavičius, Vaiva Sasnauskaitė, Antanas Buteliauskas iš klubo „Dojo“ ir Karolina Motuzaitė iš klubo „Spektras“. VURI čempionato fotoreportažas.

.